VÅRE BÆREKRAFTSMÅL
Dely sine fokusområder og mål innenfor bærekraft (ESG)
GOD HELSE OG LIVSKVALITET
- Dely skal tilby gjestene våre trygg mat med god produktkvalitet.
- I menyene våre skal gjestene også kunne velge plantebaserte produkter.
Dely skal øke andelen av bærekraftig mat og retter som for eksempel er miljømerkede, samt inneholder sertifiserte produkter. - Dely jobber aktivt for å skape godt arbeidsmiljø og redusere sykefraværet.
ANSTENDIG ARBEID
OG ØKONOMISK VEKST
- Dely er ofte første arbeidsgiver for mange unge medarbeidere og vi rekrutterer fra mange ulike nasjonaliteter.
- Dely vil fortsette å være en inkluderende arbeidsgiver, gi opplæring og arbeidspraksis, samt være en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte.
ANSVARLIG FORBRUK OG PRODUKSJON
- Dely ønsker å redusere vårt matsvinn og deltar i "Kutt Matsvinn 2030". Vi jobber aktivt med å finne ytterligere løsninger for å unngå at mat kastes som kan selges til redusert pris eller gis bort.
- Dely vil øke andelen av kildesortert avfall.
- Dely har erstattet engangsartikler i plast med resirkulerbare og komposterbare alternativer, og jobber kontinuerlig med ytterligere forbedringer.
- Ved oppgradering og bygging av nye serveringsteder har vi fokus på å bruke miljøvennlige og bærekraftige materialer samt gjenbruk og reparasjon der dette lar seg gjøre.
- Dely jobber for å øke andelen «kortreiste» produkter. Vi definerer kortreist å være innenfor Skandinavia.
STOPPE KLIMAENDRINGENE
- Dely kartlegger ytterligere tiltak for å redusere strøm- og energiforbruk ved våre serveringssteder.
- Dely stiller tydelige produktkrav til alle våre leverandører for å bidra til bærekraftige og trygge produkter.
- Dely jobber aktivt med å reduserer CO2-avtrykket i forhold til reisevirksomhet, transport og mat vi tilbyr. Eksempler på dette er samarbeid med leverandører for å redusere antall leveringer, mer miljøvennlig transport og å bruke elbiler ved levering til kunde.
OG HER ER NOEN AV VÅRE TILTAK
67 55 55 55 • Henrik Ibsens gate 60 A, 0255 Oslo
© 2023 dely as