KVALITET OG MATTRYGGHET
Dely sitt mål er å tilby kundene våre smakfull og bærekraftig produsert mat.
I KORTE TREKK JOBBER VI MED DETTE GJENNOM:
- Alle råvarer og produkter Dely tilbyr ved våre serveringssteder skal være trygge og ha riktig produktkvalitet.
- Dely stiller strenge krav og har utarbeidet etiske retningslinjer både for oss og våre leverandører.
- Gjennom INNKJØPSGRUPPEN, som er innkjøpssamarbeidet Dely deltar i, har vi egne krav til leverandører i en felles produktstandard. Denne revideres årlig.
MATTRYGGHET HOS OSS OG VÅRE LEVERANDØRER:
- Dely sine serveringssteder har gode rutiner for å sikre trygg mat i vårt system for IK-mat. Vi kontrollerer regelmessig at rutiner følges gjennom interne kontroller, og kontroller av ekstern kontrollør og Mattilsynet.
- Dely sine leverandører skal ha et fungerende egenkontrollssystem som bygger på Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Dette er et internasjonalt system for å vurdere risiko og fare i næringsmiddelproduksjon og matsikkerhet. Våre leverandører skal være registrert/godkjent hos Mattilsynet.
- De fleste av våre leverandører og produsenter er i tillegg sertifisert i henhold til en GFSI-godkjent sertifiseringsstandard. Dette innebærer at leverandørene og produsentene revideres årlig av et uavhengig revisjonsfirma som kontrollerer rutiner og mattrygghet.
- Alle nye leverandører må svare ut et spørreskjema (Supplier Assessment Questionaire) for å dokumentere hvordan de sikrer mattrygghet og riktig kvalitet. Besvarelsene vurderes av Dely før leverandøren godkjennes.
67 55 55 55 • Henrik Ibsens gate 60 A, 0255 Oslo
© 2023 dely as