MØT VÅRE MERKEVARER

Peppes Pizza har vært en sentral del av Nordmenns forhold til pizza siden starten i 1970 og er i dag den største pizzarestaurant-kjeden i Norge med over 1 600 ansatte.

Vi er stolte av å både levere og å servere deilige pizzaopplevelser til hele Norge, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter.

Peppes Pizza selger ca 4 millioner pizzaer i året. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Oslo til Trondheim tur-retur!

Peppes Pizza AS er et datterselskap av Dely og har 30 egeneide enheter og 48 enheter med franchiseavtale.

TGI Fridays™ ble skapt for å føre folk sammen og for å skape minner. Vårt mål er å skape «that Fridays feeling» hver dag i uken.

Vi har en lang og stolt tradisjon som går helt tilbake til den første TGI Fridays™ baren i New York i 1965. Det meste du ser av interiør og effekter i restaurantene er en del av vår historiefortelling.

I dag kan du fortsatt oppleve våre signatur cocktails og milkshakes, sammen med TGI Fridays-menyen fullstappet av autentiske amerikanske retter med en moderne vri. Vi mener at mat skal nytes og deles.

American Bistro AS er et datterselskap til Dely, som eier og drifter TGI Fridays™ restauranter i Oslo og Bergen.

Starbucks® er en av verdens største kaffebarer og er en lidenskapelig leverandør av både kaffe og te, samt alt annet som hører med til en avslappende kaféopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av nystekte bakevarer samt andre godbiter til glede for smaksløkene.

Folk kommer til Starbucks® for å prate, studere eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn bare kaffe.

“We are not in the coffee business serving people, we are in the people business serving coffee”
- Howard Schultz

I september 2012 signerte vi en franchiseavtale med Starbucks® for Skandinavia. Vi har rundt 20 kafeer i Norge og 2 i Sverige.

I 1985 fikk vi en idé: rask, sunn mat på fransk vis. Siden den gang har våre gjester latt seg begeistre av gode, nysmurte bagetter. Vi ønsker å gi folk i farta en pause av gull hver gang de er innom oss.

I La Baguette har vi et stort utvalg av gode råvarer, med klassiske og nye smaker. Vi har beholdt den franske sjelen – croissantene, de lange forklærne, det parisiske fortauspreget i kafeene og de rause bollene med café-au-lait. Med et blikk for nye smaker og impulser fortsetter vi å være nytenkende, slik at det skal bli lettere å nyte sunn mat raskt.

La Baguette er en del av Blender AS, et datterselskap til Dely. Vi drifter 10 La Baguette kafeer i Norge.

Cafe Opus er et lunt spisested som er inspirert av det moderne norske kjøkken. Vi tilbyr kvalitetsmat og rask servering. Uansett om du har god eller dårlig tid er vi stedet for deg. Hos oss finnes det en smak for de fleste, fra gratinerte nachos til kjøttkaker. Vi lager saftige burgere og vegetarburgere, eller kanskje det frister mer med en tradisjonell fiskesuppe? Blant mange fristelser har vi også dagens middag og et genuint ønske om at du som gjest skal føle deg som hjemme hos oss i Café Opus. Vi ønsker deg som gjest velkommen til en lun og avslappet atmosfære. Sitt ned, senk skuldrene og nyt et godt måltid hos oss i Café Opus.

Café Opus er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely. Vi drifter 9 avdelinger av Café Opus i Norge.

 

Kjøkken og Kaffe er stedet du skal føle deg hjemme. Du finner oss på knutepunktene, enten mellom forretningene i et kjøpesenter, eller i strømmen av pendlere og andre reisende. Vi har laget et hyggelig pusterom med skikkelig mat laget fra bunnen av, for deg og dine. Hos oss er det plass til l vennegjengen, kjerne- og storfamilien, barselgruppen, Tinder-daten, studenten, han som trengte en pust i bakken og hun som bare skulle raske med seg noe i farten. Ikke minst skal barna ha det fint hos oss og finne smaker de liker på vår barnemeny. Når de små har det fint, har alle det godt.

Menyen vår spenner seg fra det store måltidet til småretter og søte fristelser. Vårt kjøkken er bygget på norsk tradisjonskost, med inspirasjon og impulser hentet fra både nære og fjerne land. Vi jobber hele tiden med å kombinere spennende og nye smaker, samtidig som vi tar vare på de gode tradisjonene.

Kjøkken & Kaffe er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely. Vi drifter 6 Kjøkken & Kaffe avdelinger fra nord til sør i Norge.

Fattigmann er et ekte håndverksbakeri som ble startet av familien Amundsen allerede i 1992, med drømmen om at den kvalitetsbevisste forbrukeren fortsatt fantes. Forbrukeren som setter pris på håndverket og ekte råvarer, så ferskt at eneste mulighet var å bake på stedet.

Hos Fattigmann elsker vi deig og vi baker ferske brød, bakevarer, kaker, og smører deilige sandwicher hver eneste dag. Nyt en rask frokost, deilig lunsj, en formiddagskaffe med nybakt kake hos oss. Feire bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon, eller bare hverdag - Vi baker for deg!

Mange tror at fattigmann er en kake for de fattige. Det er den ikke! Den inneholder både fløte, smør, sukker og brennevin. Egentlig burde den hete rikmannsbakkels, for man brukte så gode råvarer at de som bakte vidunderet endte opp ”fattig” på penger og ”rik” på opplevelse.

Slik er det hos Fattigmann i dag også - vi bruker kun de beste råvarer. Vi sparer ikke på noe!

Fattigmann er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely. Vi har fire bakerier og utsalgssteder i Fattigmann.

På Little Eataly ønsker vi å gi alle våre gjester en følelse av å komme til Italia. Smaker, sanser og interiør tar deg med til en frodig og koselig kafé i Italia, uten å reise dit. 

På meny har vi ekte steinovnsbakt pizza, pastaretter, italiensk espresso og andre delikatesser som du også kan ta med deg hjem.

Våre Little Eataly restauranter ligger som gatehjørner på kjøpesentre og gir deg et hyggelig og smakfullt avbrekk fra hverdagen.

Buon appetito!

Little Eataly er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely. Vi har fire restauranter på kjøpesentre i Norge.

Inspirasjonen bak Eataly ligger i lidenskapen for det italienske kjøkkenet. Pizza er vår spesialitet, men vi har også flere klassiske retter på menyen som vil få tankene til å drive ned til Italia.

Vår pizzaiolo Elio har vunnet norsk mesterskap flere ganger og hans prisvinnende pizza finner du på menyen hos Eataly på Aker Brygge. I store lokaler fylt med sjarm, bugnende planter og en lun atmosfære kan vi tilby smaken av Italia, laget av kokker som kjenner tradisjonen best. Vi har en rikholdig mat og drikkemeny som treffer både gjesten med sansen for det kjente og den som søker nye og spennende impulser.

Buon appetito!

Eataly Ristorante er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely.

67 55 55 55 • Henrik Ibsens gate 60 A, 0255 Oslo

GDPR • Varsling / Whistleblowing

© 2022 dely as