MØT VÅRE MERKEVARER

Peppes Pizza har helt siden starten i 1970 vært en viktig bidragsyter til nordmenns appetitt og kjærlighet til pizza. I dag er Peppes Pizza den største pizzarestaurant-kjeden i Norge, med over 1 600 medarbeidere over hele landet.

Vi er stolte av å servere god pizza fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre klassikere, lanserer vi hvert år også nye og spennende produkter. Peppes Pizza selger ca. fire millioner pizzaer i året.

Peppes Pizza AS er et datterselskap av Dely og har over 30 egeneide restauranter og mer enn 50 restauranter med franchiseavtale.

Jobbe hos Peppes Pizza?

Starbucks® er verdens største kaffebarkjede og også en stor leverandør av kaffe og te. Vi tilbyr i tillegg et stort utvalg av nystekte bakevarer, sandwicher og mye annet godt.

Folk kommer ikke bare til Starbucks® for å drikke kaffe, vi er et hjem utenfor hjemmet. Her kan du studere, jobbe eller bare henge med venner. Vi er en møteplass i lokalmiljøet og en del av den daglige rutinen til veldig mange mennesker. Første Starbucks® åpnet i Seattle i 1971 og Starbucks® har nå over 33 000 kaffebarer over hele verden.

I Norge og Sverige har Dely franchiseavtale med Starbucks® og driver 21 kaféer i Norge og to i Sverige.

Jobbe hos Starbucks®? 

På TGI Fridays™ kommer folk sammen og skaper minner. Vårt mål er å gi «In here it's always Friday»-feelingen eller fredagsfølelsen, hver dag, hele uka. Vi mener at mat skal nytes og deles.

Vi har en lang og stolt tradisjon som går helt tilbake til den første TGI Fridays™-baren i New York. Baren åpnet i 1965 og innredningen i dagens restauranter er et nikk til den lange og stolte Fridays™-historien.

I dag kan du fortsatt bestille våre klassiske signaturcocktails og -milkshakes, samtidig som TGI Fridays-menyen er fullstappet med autentiske amerikanske retter med en moderne og spennende vri.

American Bistro Scandinavia AS, et datterselskap til Dely, eier og drifter TGI Fridays™. Du finner våre tre restauranter i Oslo og Bergen.

Jobbe hos TGI Fridays?

Hos Kjøkken og Kaffe skal du føle deg hjemme. Du finner oss på knutepunktene, enten i et kjøpesenter, eller i strømmen av pendlere og andre reisende på togstasjoner. Vi lager skikkelig mat fra bunnen av, og menyen spenner fra større måltider til småretter og søte fristelser. Ikke minst skal barna ha det fint hos oss og finne smaker de liker fra barnemenyen.

Vårt kjøkken er bygget på norsk tradisjonskost, med inspirasjon og impulser hentet fra hele verden. Vi utvikler oss hele tiden og utforsker spennende og nye smaker, samtidig tar vi vare på de gode, gamle tradisjonene.

Kjøkken & Kaffe er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely.

Jobbe hos Kjøkken & Kaffe?

Eataly er inspirert av lidenskapen til det italienske kjøkken, og den mangfoldige kulturen du finner i Little Italy i New York. Pizza er vår spesialitet, men vi har også flere andre klassiske italienske retter på menyen, som ferske panini, foccacia og pasta.

Vi har sjarmerende lokaler med ulike soner som passer enten du er på farten eller ønsker å nyte maten i fred og ro sammen med familie og venner.

Buon appetito!

Eataly Ristorante er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely.

Jobbe hos Eataly?

Fattigmann er et håndverksbakeri startet av familien Amundsen i 1992. Navnet spiller på kaken med samme navn, som til tross for navnet inneholder de beste råvarene. Slik er det hos oss også - vi sparer ikke på noe.

Vi baker ferske brød, bakevarer, kaker, og smører deilige sandwicher hver dag. Nyt en rask frokost, god lunsj eller en formiddagskaffe hos oss.

Vi tar også imot bestillinger - skal du feire bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon, eller bare kose deg litt ekstra i hverdagen? Vi baker for deg!

Fattigmann er en del av Blender AS, et datterselskap av Dely.

Jobbe hos Fattigmann?

Helt siden 1985 har La Baguette hatt stort utvalg av gode, nysmurte baguetter med både klassiske og nye smaker.

La Baguette gjør det lettere for folk i farta å nyte sunn mat på en rask og enkel måte. Vi har beholdt den franske sjelen – croissantene, de lange forklærne og de rause bollene med café-au-lait, men vi er også nytenkende og prøver ut nye smaker.

La Baguette er en del av Blender AS som er datterselskap til Dely. Blender drifter ti La Baguette-kaféer i Norge.

Jobbe hos La Baguette? 

67 55 55 55 • Henrik Ibsens gate 60 A, 0255 Oslo

GDPR • Varsling / WhistleblowingJobbe hos oss?

© 2023 dely as